Personlig coaching for sensitive

Jeg tilbyder et personligt coachingforløb til dig, der ønsker at skabe et arbejdsliv i større harmoni med dit sensitive træk.

 

Et personligt coachingforløb er målrettet dig, der:

 • ofte forstår sammenhænge og mennesker på et dybere plan, men har svært ved at omsætte disse evner til arbejdslivet  
 • har et rigt, fantasifuldt indre, der sjældent løber tør for idéer og tankegods 
 • stiller høje krav til dig selv og det arbejde, du udfører
 • har en lav tærskel for konfliktfyldte situationer  
 • tænker tingene igennem mange gange og kan have svært ved at træffe beslutninger  
 • måske føler dig anderledes og evt. lidt forkert i forhold til andre 
 • ofte føler dig overstimuleret af dit arbejdsmiljø 

 

Sådan er et coachingforløb hos mig

At blive coachet af mig føles lidt som at få holdt et spejl op foran dig.

Sessionerne drives frem af de coachende spørgsmål, jeg stiller dig. Du vil opleve, at du kommer til at snakke meget. Måske kommer noget op til overfalden, du ikke har hørt dig selv sige før.

Jeg lytter til hvad du fortæller mig og tager noter.

Igennem sessionerne tager jeg dig omkring en perlerække af spørgsmål. Det handler både om din konkrete virkelighed: Hvor vil du hen, hvad vil du væk fra, og hvordan tager du det næste skridt?

Og samtidig graver vi os ned i dybden og undersøger hvad der ligger gemt under de udfordinger, du måske mærker. Hvad er din grund frygt? Hvilke overbevisninger har du om dig selv? Hvor ligger din smerte gemt? Det kan give en stor forløsning at udforske og udfordre disse.

Jeg sætter tid af efter vores sessioner til at gennemgå hvad du har fortalt mig, og det sammenfatter jeg i en opsummering, som du får efterfølgende. I opsummeringerne vil du løbende få overblik over de temaer, der er vigtige i lige netop DIN udvikling. Derudover giver jeg dig opgaver og øvelser for, som jeg specifikt skræddersyer til dig, som du skal lave mellem sessionerne.

 

Hvem er et personligt coachingforløb hos Marie for?

Jeg har i gennem tiden haft alt fra studerende, ledige, ansatte, ledere og iværksættere i et forløb. Fælles for dem er smerten ved at føle sig lidt for sart i forhold til de krav, man oplever der bliver stillet, og et stort ønske om at få plads til sin sensitivitet i arbejdslivet.

Mine klienter er oftest kvinder, men mænd er særdeles velkomne. Vigtigst er, at du oplever, at der er kemi. 

Med andre ord er der plads til dig som præcis den, du er, og med præcis den problematik, du står med. Jeg forholder mig til dig individuelt og tilrettelægger dit forløb, så du får det med dig, du har allermest brug for.

 

Det får du ud af forløbet

Når du har været igennem et forløb hos mig, vil du føle at du har fået “snakket ud” omkring dig selv og dit arbejdsliv. Du har med andre ord fået tømt hovedet og sammen har vi skabt et nyt overblik. Du vil kunne se for dig hvad du skal fokusere på og hvad du skal gå efter. Og du vil vide, hvad du skal gøre på det personlige plan, for at bevare balancen og have det godt. 

Sidst, men ikke mindst, så vil jeg vove at påstå, at forløbet skubber til din selvforståelse, Jeg tror, du vil føle større accept af dit eget sensitive træk og tør lade det være en del af din identitet, også i dit arbejdsliv. 

 

 

 

 

Det får du også med

Efter hver session modtager du en opsummering, så du kan huske, hvad vi har snakket om, samt øvelser/opgaver, som jeg skræddersyer til dig.

Det er vigtigt, at du sætter tid af mellem vores sessioner til at kigge på disse og lave øvelserne/opgaverne.

Alt dette kan du bruge igen og igen på senere tidspunkter i dit liv, da det ofte vil være de samme temaer, der har det med at spænde ben for os.  

 

Sådan foregår det

 • Forløbet består af online sessioner á ca 60 min (videokald).

  Jeg oplever at det fungerer rigtigt godt med online videokald, hvor du kan sidde i ro og mag i dit hjem eller et trygt sted på din arbejdsplads, og ikke behøver at forholde dig til en transporttur. Det gør det desuden muligt for mig at snakke med klienter fra alle dele af landet og jeg kan holde udgifterne til sessionerne på et minimum, så du ikke betaler ekstra for det. 
  I de få tilfælde hvor der opstår tekniske problemer, kompenserer jeg ved at tilbyde ekstra tid. 

 

Priser

Priserne er inklusiv moms.

Hvis du er i tvivl om hvilken pakke du ønsker, kan du booke en enkelt session og bruge den til at mærke efter. Den kan indregnes i et pakkeforløb efterfølgende. 

Ved køb af et forløb, skal du blot booke din første tid i kalenderen, så finder vi datoer for dine efterfølgende sessioner senere.

Hvis du har brug for at snakke med mig inden du booker, er du altid velkommen til at kontakte mig på marie@sensitivtarbejdsliv.dk eller sende mig en sms på tlf 41269168. Så finder vi et tidspunkt, hvor vi kan tage en kort snak. 

Obs! Det er nogle gange muligt at få dækket udgifterne til et forløb hos mig. Spørg evt. din arbejdsgiver eller jobcenter.

 

Sagt om forløb hos Marie

 

Jeg har været super glad for forløbet.

Marie stillede alle de rigtige spørgsmål, der fik mig til at blive mere og mere klar på, hvad det er, jeg vil. Når mine tanker om noget var fastlåste, så var hun god til at hjælpe mig med at vende situationen på hovedet og få nye ideer.

– Helena S, pædagog

Jeg har været utroligt glad og tilfreds med coaching forløbet hos Marie.  Jeg kan klart anbefale det, da man får hjælp til at blive klar over hvad der vil være godt for ens arbejdsliv og hvad man helt præcist vil. Man bliver også rykket personligt.

Jeg har oplevet en større tro på mig selv og ro i mit arbejdsliv, da jeg nu ved at jeg nok skal nå i mål med de ting, jeg ønsker.

– Maria, Cand. Mag., sanglærer, korleder og folkeskolelærer 

 

Det har været rigtig godt og samtalerne har bragt mig videre. Det fungerede så godt for mig at have sådan et coach-forløb frem for psykolog-timer. Det fungerede godt at der skulle ske en slags fremskridt via samtalerne og vi ikke ”bare” skulle tale om, hvad jeg føler og tænker. 

Særligt kan jeg mærke at det betød noget for mig at jeg følte der var plads til og forståelse for min sensitivitet.

– Betina, special-pædagogisk støttevejleder

 

Jeg har oplevet, at jeg har fået nye drømme om mit fremtidige arbejdsliv, og er blevet klogere på, hvordan jeg kan håndtere mine udfordringer.

Tusind tak for din tid, tillid og hjælp. Du er virkelig dygtig.

– Mathilde, ergoterapeut

 

Jeg vil anbefale et forløb hos Marie, hvis man har brug for at blive set som et helt menneske – at det ikke kun handler om karriere, men om at forstå hele sig selv.

Marie har en rolighed og en forståelse for vores komplekse tanker og følelser, som gør hende i stand til at stille de rigtige spørgsmål på de rigtige tidspunkter. 

Og så er jeg meget begejstret for opsummeringen og øvelserne, som følger efter hver session.

– Ann C, leder i IT-branchen

 

Jeg håbede på, at kunne undlade en masse ’mellemregninger’ og det viste sig at være rigtigt.

– Nina, selvstændig iværksætter

Copyright 2023 © Marie Ørum Højbjerg · Gengivelse af indhold tilladt efter aftale · Design: evstyle.de · Side: Magnus Høgfeldt