Skal 2016 være året, hvor du tager hul på et arbejdsliv, du virkelig trives med?

Er du lige nu langt fra et godt arbejdsliv – eller skal der blot mindre justeringer til?

Uanset hvad, så er nytår 2016 en god anledning til at stoppe op og overveje, hvad du ønsker, dit næste arbejdsår skal bringe.

Arbejdslivet fylder rigtigt meget af vores tilværelse. For at vi trives helt generelt, har vi alle brug for at befinde os i et udviklende og overvejende positivt arbejdsliv.

Som en ekstra julegave og som tak fordi du følger med, har jeg skrevet denne arbejdsbog til dig, som hjælper dig med at reflektere over arbejdsåret, der er gået, og med at sætte de rigtige mål for dit arbejdsliv i 2016.

 

Nytår 2016 - tid til at sætte mål for dit arbejdsliv 2016

Om Vejviser 2016

Vejviser 2016 er en arbejdsbog, bestående af 10 nøje udvalgte coachende spørgsmål, og til sidst, en målsætningsform.

For at få gavn af den kræver det, at du sætter (alene)tid af til at gennemgå den, svare på spørgmålene og udarbejde dine målsætninger. Frygt ikke, hvis du ikke rigtigt synes, at du har nogen deciderede ‘målsætninger’! Gennem arbejdsbogen vil det nemlig ske helt automatisk, at du bliver bevidst om, hvad du har brug for, for at trives med dit arbejde i det nye år. Og derfra og til at sætte sig nogle gode mål, er der ikke langt.

Jeg anbefaler, at du printer den – så får du langt det største udbytte af den.

Obs: Bogen er en opdateret og revideret udgave af ’10 refleksioner mod dit bedste arbejdsår – nogensinde’ som jeg udgav sidste år.

Er bogen kun for særligt sensitive?

Alle har gavn af at sætte sig ned og reflektere for en stund. Især dem, der ikke gør det så tit! Derfor kan arbejdsbogen sagtens bruges af alle.

Dog er de 10 spørgmål, som bogen rummer, specifikt udvalgt på baggrund af min viden og erfaring med, hvad der især er vigtigt for særligt sensitive menneskers arbejdsmæssige trivsel.

Mit håb for dig, der er særligt sensitiv

Jeg oplever, at der er en tendens til, at særligt sensitive personer kan have svært ved at tage sig selv og deres ønsker om et godt arbejdsliv, alvorligt. I hverdagens tumult, kan særligt sensitive nemt komme til at føle sig så overdøvede, at de har svært ved at sige ja og nej på de rigtige tidspunkter. Og på den måde kommer de ofte til at lade sig styre af ydre omstændigheder i stedet for at træffe aktive valg.

Det synes jeg virkelig en skam.

Særligt sensitive mennesker har så mange fine ressourcer at byde på, som kan komme mange andre end dem selv til gode. Det ligger mig dybt på hjerte at vise vejen til et arbejdsliv, hvor du sætter dig selv og alt det, du er særligt god til, i spil.

Derfor er bogen helt specifikt dedikeret til dig, der er særligt sensitiv. 

Jeg håber, at du får lyst til at tage nogle aktive beslutninger for sig selv og dit arbejdsliv, så du kan udfolde dig og blomstre på allerbedste måde.

 

Find de rigtige mål for dit arbejdsliv 2016 med vejviser (nytår 2016)

 

—->>> DOWNLOAD DIN GRATIS ARBEJDSBOG HER <<<—-

 

Nytår 2016 - download arbejdsbog

 

[Obs! Du har mulighed for at downloade bogen til og med 1. februar 2016]

 

Så er der bare tilbage at ønske dig god læsning og arbejdsproces!

Hvis du har lyst, så fortæl herunder hvilke nye mål, bogen har givet anledning til hos dig.

Og kan du så have et RIGTIGT godt nytår!

Kh Marie

 

Marie Ørum har skrevet Vejviser 2016_Godt nytår

PS: Jeg er på barsel og holder lukket for henvendelser. Når jeg har tid og overskud, kigger jeg af og til forbi Sensitivt Arbejdslivs Facebookside og siger hej.

 

PPS: Hvis du ikke allerede er på nyhedsbrevslisten, så skriv dig op, og vær blandt de første til at modtage nyheder og gode tilbud fra Sensitivt Arbejdsliv. Du vil desuden modtage e-bogen ‘3 faktorer der afgør om sensitive trives i arbejdslivet’.

 

 

 

Did you like this? Share it:
(Visited 1.765 times, 1 visits today)
Copyright 2021 © Marie Ørum Schwennesen · Gengivelse af indhold tilladt efter aftale · Design: evstyle.de · Side: Magnus Høgfeldt

Få mit Gratis minikursus "3 faktorer der afgør, om sensitive trives i arbejdslivet" [lydfil + øvelser]

❤ Hvad er opskriften på det gode arbejdsliv for sensitive?

❤ Hvilken faktor er især fuldstændigt afgørende?

❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og kom i gang med kurset nu

Du er et skridt fra at gå i gang med kurset! Først skal du lige bekræfte det tilsendte bekræftelseslink i din inbox...