Hej Marie

Selvom jeg har arbejdet samme sted igennem de sidste 8 år, føler jeg ikke at jeg er landet på rette hylde.

Jeg vil gerne skifte job. Der er “noget andet” til mig derude, der i højere grad har med mennesker at gøre – hvad så end det er.

Jeg har igennem de sidste 6 år søgt uopfordret hos virksomheder, som måske kunne være det pusterum jeg
leder efter, men får afslag på afslag.

Jobskifte -hvad kan jeg gøre
Min selvtillid er faldet i takt med at min bevidsthed er øget omkring mig selv, og jeg føler derfor jeg pt. står i et vakuum:

På ét sæt har jeg – mere end nogensinde – brug for et job, der giver mening for mig, men samtidig kæmper jeg – mere end nogensinde – mod manglende energi, overskud og selvtillid til at få det til at ske.

Kan du råde mig til noget…?

Hilsen “Den Modløse”

 

Ps. Jeg er meget taknemmelig for din side, som var én af de første jeg stiftede bekendtskab med, efter at jeg fandt ud at jeg ikke var “mærkelig”, men helt og aldeles særligt sensitiv. Kan huske, jeg synes det var dejligt, at der ligefrem var lavet en side om det, og at du ikke har beskrevet “særligt sensitiv” som en svaghed, så tak for det 🙂

 

 

Kære Modløse

Tusind tak for rosen af min side:-)

Det er dejligt at du har modet til at skifte job, så du finder noget med større mening for dig.

Jeg kan godt forstå dine frustrationer over at have søgt en masse jobs, uden at have fået bid. Det har krævet en stor mængde energi af dig, som føles spildt fordi det (endnu) ikke har givet pote.

Men please, kære modløse, keep going! Du er sej og du gør verden en tjeneste ved at insistere på at finde et job, der gør dig glad og tilfreds.

Jeg kan ikke trylle et nyt job frem til dig, men jeg kan hjælpe dig med at blive mere bevidst om dig selv og dine ønsker til et jobskifte.

Især tror jeg, at du kan få noget ud af se på, hvilke følelser der ligger bag dit ønske om at skifte job.

 

Udforsk og bliv mere specifik med hvad du ønsker af et jobskifte

Det er ikke let at skifte job, hvis du ikke rigtigt ved hvad du ønsker af det.

At ”arbejde med mennesker” kan betyde rigtigt mange ting. Prøv at udforske hvad du mener med det, og se om du kan spore dig ind på:

  • Hvilke mennesker og hvilke problemstillinger, du gerne vil hjælpe/afhjælpe
  • Hvordan
  • Hvorfor

Det må gerne blive så konkret som overhovedet muligt!

Hvis det ikke er muligt for dig at blive konkret, kan det betyde, at det i virkeligheden ikke så meget er det præcise indhold af et nyt job, der er afgørende for dig. I så fald handler det måske allermest om de følelser, der ligger bag dit ønske om at skifte job.

 

Hvilke følelser ligger gemt under ønsket om jobskifte?

Når vi går et lag ned under overfladen og ser på de følelser, der ligger bag vores gøren og laden, kan der ligge guld gemt.

Der er en grund til at du ønsker at skifte job og det handler ikke bare om arbejdsopgaver og om arbejdet er med eller uden mennesker.

Det handler om dine følelser.

Prøv derfor at spørge dig selv:

  • Hvad er det jeg forsøger at opnå følelsesmæssigt ved at skifte job?
  • Hvad er det jeg savner?
  • Er der nye (eller gamle, glemte) sider af mig selv, som jeg gerne vil have frem (igen)?

Kan du skyde genvej til de nye følelser og tage forskud på glæden?

Prøv at forestille dig at du allerede har de følelser, du ønsker. Hvilke brikker i dit liv vil så falde på plads? Hvad vil være anderledes?

Behøver du i virkeligheden vente med at få de følelser frem, som du længes efter, til det rigtige job kommer? Eller kan du tage forskud på dem?

Hvis det, du allermest længes efter er at føle selvtillid og energi, så prøv at finde andre veje end jobbet at opnå disse igennem. Måske kan du komme i tanke om bestemte aktiviteter, der kan give dig et følelsesmæssigt skub i den gode retning.

 

Læg en strategi for dit jobskifte, brug dit netværk og overvej at få hjælp

I og med at du ønsker at skifte arbejdsområde til noget, du ikke har lavet før, er det en slags kvantespring, du skal foretage dig.

Det kan være svært at overbevise en kommende arbejdsgiver om, at du er den rette til jobbet, og det skal du være meget bevidst om. Afhængigt af hvad jobbet du søger er, skal du på en eller anden måde vise arbejdsgiveren, at du har de kompetencer der skal til. Her skal du måske tænke lidt alternativt, og se om du kan overføre nogle af de ting, du gør i dit nuværende eller tidligere jobs, til fordele, der gør dig attraktiv som kandidat.

Derudover kan det være afgørende at kunne trække på sit netværk. Er der noget, du kan gøre for at styrke dit? Kan du f.eks. begynde at deltage i nogle bestemte arrangementer, bruge LinkedIn-grupper aktivt, snakke med en gammel kollega, du ikke har set i lang tid, eller noget andet?

Endelig kan du overveje at søge professionel hjælp hos en coach eller karriererådgiver i den udfordrende proces med at foretage kvantespringet over mod dit nye job. Om du vælger det ene eller det andet afhænger af hvad du mest har brug for: Afklaring og opbakning eller konkret jobsøgningssparring.

Håber du kan bruge mit svar.

Kærlig hilsen

Få Maries råd til hvordan Den Modløse kan skifte job

 

Mere inspiration til jobskifte:

 

Did you like this? Share it:
(Visited 1.119 times, 1 visits today)
Copyright 2018 © Marie Ørum Schwennesen · Gengivelse af indhold tilladt efter aftale · Design: evstyle.de · Side af Magnus Högfeldt

Få mit Gratis minikursus "3 faktorer der afgør, om sensitive trives i arbejdslivet" [lydfil + øvelser]

❤ Hvad er opskriften på det gode arbejdsliv for sensitive?

❤ Hvilken faktor er især fuldstændigt afgørende?

❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og kom i gang med kurset nu

Du er et skridt fra at gå i gang med kurset! Først skal du lige bekræfte det tilsendte bekræftelseslink i din inbox...